Domů » Blog » Putování s Pavlem Zubkem po Vietnamu

Putování s Pavlem Zubkem po Vietnamu

Přátelé,léto je plné cestování a poznávání nových destinací, proto jsme si pro vás v TRISII připravili putování po Vietnamu s Pavlem Zubkem.18.září 2013 v 17.30 hodin v loutkovém sále kulturního domu TRISIA, a.s.

Ve spolupráci "Za kulturní Třinecko, o.s.".

Pavel Zubek nás provede se svými fotografiemi po Vietnamu, kde při své cestě žil v domorodých rodinách. Dostával informace, které bychom s cestovní kanceláří nikdy nezískali.

Navštívíme i pověstnou zátoku Ha Long, chráněnou UNESCO nebo uvidíme Hanoi či Saigon. Pavel Zubek nás provede po čínských hranicích v národním parku SaPa a seznámíme se s minoritní menšinou Hmongů, kteří do Vietnamu přišli z Nepálu a i v dnešní době žijí dle původních tradic.

Největším zážitkem pro fotografa byla vietnamská gastronomie. Vždyť ve Vietnamu je více než 500 národních jídel. Některé z nich Pavel Zubek ochutnal a samozřejmě také nafotil.

Pojďte s námi putovat s Pavlem Zubkem po krásách této země.

Vstupné:80 Kč Již od dnešního dne v prodeji ZDE!

Galerie k článku Putování s Pavlem Zubkem po Vietnamu

Putování po Vietnamu | fotografie
Putování po Vietnamu

Vložit na facebook Vložit na twitter Záložka na Delicious

Váš komentář k článku

Pište prosím jen komentáře, kterými se vyjadřujete k tématu. Políčka označená červenou hvězdičkou jsou povinná a bez jejich vyplnění nebude Váš text uložen v databázi. Pro reakci na vybraný komentář klikněte na odkaz „Reaguj na komentář“ pod vybraným příspěvkem nebo napište číslo komentáře, na který reagujete do hranatých závorek např. reakci na komentář č.10 zapíšete [10] viz nápověda


*
*
5121535
*
:-) :-D :-| :-( ;-) ;-D :cool:
Tento článek zatím nikdo nekomentoval.
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace