Domů » Blog » Zpráva z vernisáže v F-M

Zpráva z vernisáže v F-M

Palo Zubek

Nedávno jsem měl v hospůdce u Arnošta v Frýdku-Místku malou vernisáž k mé výstavě Třinec Werk.

V první chvíli, když jsem do hospůdky dorazil, jsem si myslel, že vernisáž nestihnu, jelikož způsob uchycení obrázků je velice zvláštní. Prostě jsem to nečekal, ale po příchodu mých dvou kolegů z práce: Vaška a Iva se naděje na včasné zahájení zvětšily. Já čistil kliprámy, vkládal do nich fotografie s popisky a rámoval. Kluci se ujali složité práce věšení klipů. Nebýt nich, tak to tam věším ještě dnes :-).

Palo Zubek II

Naštěstí to kluci zvládli na jedničku a tak se večer v 18:00 mohlo zahájit. Ten den 3.1.2012 dorazilo do hospůdky pár přátel, ale i několik neznámých lidí, kteří se podívali na mé snímky jak na stěnách restaurace, tak později i na promítačce, kde jsem jim ukázal i nějaké fotoprezentace a fotografie, které ještě nebyly nikde publikované.

O kvalitní promítání se postaral spolumajitel hospůdky Luboš, který jako zvukař a muzikant nezklamal.

Také mě na výstavě navštívil kolega fotograf Arnošt Čapla, který z vernisáže udělal i krátký videozáznam, na který se můžete podívat tady. Arnošt se omlouvá za zhoršenou kvalitu obrazu, jelikož hospůdka je trochu tmavší. Oba dva děkujeme za pochopení.

Hosté O fotografie se postaral Petr Lautner, kterému také děkuji za jejich zaslání.

Vložit na facebook Vložit na twitter Záložka na Delicious

Váš komentář k článku

Pište prosím jen komentáře, kterými se vyjadřujete k tématu. Políčka označená červenou hvězdičkou jsou povinná a bez jejich vyplnění nebude Váš text uložen v databázi. Pro reakci na vybraný komentář klikněte na odkaz „Reaguj na komentář“ pod vybraným příspěvkem nebo napište číslo komentáře, na který reagujete do hranatých závorek např. reakci na komentář č.10 zapíšete [10] viz nápověda


*
*
17191796
*
:-) :-D :-| :-( ;-) ;-D :cool:
#1 Richard
Vernisáž byla povedená a pro mne hlavně díky poutavému vyprávění z focení v Polsku,doprovázené fotkami skvělé úrovně. Navíc mnohé z nich měly obdivuhodnou \"story\" a domnívám se, že mnohým by to vyrazilo dech. Mohu jen poděkovat za povedenou akci s fajn lidmi.
Reaguj na komentář
#2 Pavel Zubek
Hoj, Richarde,
jsem rád, že se ti výstava líbila, těší mě to! Silesia Industria je mým dlouhodobým tématem a doufám, že ještě o ní něco uslyšíme?!
Díky moc a hoj!
Palo
Reaguj na komentář
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace