Domů » Blog » Fotografický Plenér Ostrý 2012

Fotografický Plenér Ostrý 2012

Náš fotoklub STEEL Třinec pořádá již několik let fotografický plenér na Ostrém, kde se scházejí jak členové fotoklubu, tak i fotografové, kteří chtějí pobýt chvíli s námi. Občas se nám podaří na tuto akci pozvat i nějakého hosta, fotografa, který už má své zkušenosti a je ochoten se s nimi podělit s ostatními.

Každý rok se snažíme plenér zorganizovat v jiném ročním období, abychom měli tento zajímavý kousek Beskydské krajiny nafocen pokaždé jinak. Výsledek naší práce budete moci již brzy vidět na výstavě, kde budou fotografové ukazovat svá fotografická díla. Termín výstavy se dozvíte brzy!

Na chatě samozřejmě probíhají různé diskuze, promítání fotek, ale i zábava. Posledně jsem nechal můj foťák ležet na stole a doma jsem pak našel na paměťové kartě tyto snímky! Tak vám, mí kolegové, děkuji za fotoreportáž! Tak kukněte na album!

Plenér Ostrý 2012

Vložit na facebook Vložit na twitter Záložka na Delicious

Váš komentář k článku

Pište prosím jen komentáře, kterými se vyjadřujete k tématu. Políčka označená červenou hvězdičkou jsou povinná a bez jejich vyplnění nebude Váš text uložen v databázi. Pro reakci na vybraný komentář klikněte na odkaz „Reaguj na komentář“ pod vybraným příspěvkem nebo napište číslo komentáře, na který reagujete do hranatých závorek např. reakci na komentář č.10 zapíšete [10] viz nápověda


*
*
119141819
*
:-) :-D :-| :-( ;-) ;-D :cool:
Tento článek zatím nikdo nekomentoval.
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace